page_banner

6F Alifatik Urétana Acrylate

  • Teu karasa luhur 6F Aliphatic Urethane Acrylate: CR90145

    Teu karasa luhur 6F Aliphatic Urethane Acrylate: CR90145

    CR90145 mangrupakeun oligomér acrylate polyurethane;Cai mibanda speed curing gancang, eusi padet tinggi na viskositas low, substrat alus wetting, abrasion alus tur lalawanan scratch, sarta leveling alus tur fullness;Ieu hususna cocog pikeun nyemprot varnish, varnish plastik, sarta palapis kai.Kode Barang CR90145 Fitur produk Karasa luhur Viskositas rendah Gampang dilapis Aplikasi Lapisan kayu Lapisan plastik Spésifikasi Penampilan (dina 25 ℃) Viskositas cair jelas(C...
  • Alus lalawanan kimiawi Aliphatic Urethane Acrylate: HP6347

    Alus lalawanan kimiawi Aliphatic Urethane Acrylate: HP6347

    HP6347 mangrupakeun résin acrylate urethane alifatik genep anggota;eta boga réaktivitas tinggi sarta dipaké dina coatings-kakuatan tinggi.Ieu hususna cocog pikeun handphone, komputer tur caotings produk éléktronik lianna, bungkusan kosmetik, jeung sajabana, sarta eta oge bisa dipaké dina coatings kai sarta coatings logam.Kode Barang HP6347 Fitur produk Tahan cai anu saé Résistansi kimia anu saé Résistansi abrasion anu saé Disarankeun dianggo Lapisan abrasion VM topcoat Lapisan plastik ...
  • Alus lalawanan kimiawi Aliphatic Urethane Acrylate: HP6400

    Alus lalawanan kimiawi Aliphatic Urethane Acrylate: HP6400

    HP6400 mangrupakeun oligomer urethane acrylate nu defers sipat fisik unggulan kayaning speed curing gancang, permukaan-gampang, non-yellowing, ingetan gloss alus, kinerja anti cracking alus, adhesion alus.Dibandingkeun sareng produk anu sami di pasar, fitur anu penting nyaéta karasa tinggi, viskositas rendah anu béda, résistansi abrasion anu hadé, bau leutik sareng henteu konéng.Kode Barang HP6400 Fitur produk Karasa luhur Kateguhan Alus Résistansi kimiawi Alus Disarankeun kami...
  • Alus lalawanan abrasion Aliphatic Urethane Acrylate: HP6615

    Alus lalawanan abrasion Aliphatic Urethane Acrylate: HP6615

    HP6615 mangrupakeun oligomer urethane acrylate nu defers sipat fisik unggul kayaning speed curing gancang, permukaan-gampang, non-yellowing, ingetan gloss alus, kinerja anti cracking alus, adhesion alus.Dibandingkeun sareng produk anu sami di pasar, fitur anu penting nyaéta karasa tinggi, viskositas rendah anu béda, résistansi abrasion anu hadé, bau leutik sareng henteu konéng.Kode Barang HP6615 Fitur produk Karasa luhur Résistansi abrasi anu hadé Kateguhan anu hadé Kacepetan curing gancang ...
  • Laju curing gancang Aliphatic Urethane Acrylate: HP6611

    Laju curing gancang Aliphatic Urethane Acrylate: HP6611

    HP6611 mangrupakeun oligomer acrylate polyurethane;eta boga ciri tina curing gancang, karasa tinggi, résistansi maké alus, sarta lalawanan cai alus teuing.Ieu cocog pikeun coatings kai, coatings plastik, coatings electroplating, inks, jsb. Kode barang HP6611 Fitur produk Alus lalawanan cai Gancang curing speed Alus kateguhan tinggi ongkos-éféktif Disarankeun pamakéan coatings palastik VM coatings Inks spésifikasi Fungsionalitas (téoritis) 6 .. .
  • Alus susunan bubuk matte dirobah Aliphatic Urethane Acrylate: MP5163

    Alus susunan bubuk matte dirobah Aliphatic Urethane Acrylate: MP5163

    MP5163 mangrupakeun urethane acrylate oligomer.It boga ciri speed curing gancang, karasa tinggi, viskositas low, substrat alus wetting, résistansi abrasion, résistansi scratch jeung matte bubuk arrangement.It cocog pikeun roll Matt varnish, palapis kai, aplikasi tinta layar. jeung widang séjénna.Kode Barang MP5163 Fitur produk Wetting alus Susunan bubuk matte alus Efisiensi matting alus Résistansi goresan alus Filmna alus tur mulus Disarankeun make Woo...
  • Alus lalawanan abrasion Aliphatic Urethane Acrylate: HP6610

    Alus lalawanan abrasion Aliphatic Urethane Acrylate: HP6610

    HP6610 mangrupa alifatik urethane acrylateoligomer dimekarkeun pikeun UV / EB-kapok coatings na inks.HP6610 imparts karasa, respon cageur pisan gancang, sarta ciri nonyllowing kana aplikasi ieu.Kode Barang HP6610 Fitur produk Kaasaan tinggi Résistansi abrasi anu hadé Résistansi konéng anu hadé Gloss tinggi Disarankeun dianggo Lapisan plastik Lapisan VM Inks Aplikasi Percetakan 3D Spésifikasi Fungsionalitas (téoritis) 6 Penampilan (Ku visi) Saeutik...